Lore av Alexandra Bracken (recension)

Lore av Alexandra Bracken: fantasyboken som fick vår recensent Pontus att göra något som ingen tidigare gjort i en recension på Fantasykanalen. Vad? Titta så får du se… (Vad sägs om den teasern?)

För över tusen år sedan sedan straffade Zeus de andra grekiska gudarna genom att införa en tävling: var sjunde år blir de dödliga, och den människa som då dödar dem blir själv en gud. Lore är den sista medlemmen av en av de familjer som jagat gudarna, och tror att hon har lämnat det livet bakom sig — tills jakten tar vid på New Yorks gator, och Atena erbjuder Lore chansen att hämnas mordet på sin familj… Tillan och Pontus har läst boken, och har åsikter.

Atena dyker som synes upp i avsnittets vinjettbild, så att hon kan hålla ett öga på boken hon är med i. Bilden av henne är tagen av Egisto Sani (https://www.flickr.com/photos/69716881@N02/10024245063, CC BY-NC-SA 2.0), och vinjettbilden i sig ligger under CC BY-SA 4.0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För att kunna kommentera måste man först fylla i den saknade siffran... Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.